A férfi levágja a ló láncait. Nézzétek mit csinál, hogy megköszönje ezt neki!

Ha egy lovat kiengedünk a szabadba, biztosan elkezd futkározni. Még akkor is csak futkározni akarnak, ha összekötöd az első, vagy a hátsó lábait. Pontosan ez történt Románia egyik kis falvában. Sajnos ebben az országban sokszor előfordul ez az eset: a lótulajdonosok így akadályozzák meg, hogy a lovak elszaladjanak.

Ez nem csak szörnyű állatkínzás, de hatalmas fájdalmat okoznak ezzel nekik. A következő videóban Ovidiu Rosu a Four Paws nemeztközi állatvédő egyesület tagja egy pórul járt lóval találkozik és azonnal segít neki.

Letea lábait összekötözte egy szörnyű ember, így a ló nem csak futni nem bírt, de hatalmas sebek voltak a lábán. Az állatbarát férfinak nem volt könnyű dolga – először meg kellett nyugtatnia a lovat, ami egész jól sikerült neki.

Csak ezután tudott közelebb férkőzni a lábaihoz, amin ekkor már volt néhány seb. A férfi szerint nem okoznak komoly gondot, pár nap alatt felgyógyul a ló.

Miután lekerültek a láncok, Letea szinte azonnal lábra állt. Az állat még meg is köszöni Ovidiunak a segítséget és micsoda egyedi módon teszi ezt!

Egyetlen állatot sem szabadnak ilyen kegyetlenül megkötözni. Szerencsére ez a ló hamar megszabadult a láncaitól, hála az önkéntes állatorvoshnak.

Mi a véleményed?